Emprenent sense fronteres -Stephen Harrison –

Serà un Meetup molt interessant on el consultor Stephen Harrison ens mostrarà les possibilitats d’emprendre sense haver de patir la burocràcia de l’administració espanyola ni la seva per res progressiu ni just sistema fiscal que penalitza els emprenedors. També parlarem, per comparar, dels requisits, gestions i condicions fiscals per iniciar una empresa en altres països. Segons Stephen, que es dedica a assessorar a particulars sobre aquesta temàtica, no és tan complicat com sembla. Aprofitem que el tenim entre nosaltres per aclarir tots els dubtes que puguem plantejar.

La ponència de Stephen Harrison serà interactiva, participativa, diferent … i amb un toc d’humor. També podeu contribuir explicant algunes anècdotes còmiques d’emprenedoria en relació a l’administració….

Recordar que l’esdeveniment és gratuït a mitges, hi haurà una guardiola en forma de gatet blau per als que vulguin col · laborar, més que res per cobrir despeses i assegurar la sostenibilitat de l’esdeveniment. Recordar també portar targetes si us plau, les deixem en una tauleta perquè la gent pugui després contactar amb qui li interessi.

!Hi haurà una mica de pica pica!

Día:Dijous 12 de juny
Hora:19:30h
Lloc:Carrer Llull, 321 Edifici CINC 08019 Barcelona

ACTIVITAT GRATUÏTA.INSCRIU-TE!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC