Emprendre i fer créixer el teu negoci. Com les TIG poden ajudar-te.

INFORMACIÓ BÀSICA:

Dia: Dijous 20 de juny 2013
Horari: De 9:30h a 13:30h
Lloc: Edifici CINC Barcelona
Organitza: SIGTE, Universitat de Girona
Preu: 45€
Inscripcions: fins al 17/06. Registra’t a la nostra Web i omple el formulari situat al peu de pàgina.

*IMPORTANT: IMPRESCINDIBLE PORTAR L’ORDENADOR PORTÀTIL PER PODER PARTICIPAR A LA SESSIÓ.

PRESENTACIÓ:

On són les oportunitats de negoci? On s’ubiquen els meus clients? On es troba la competència? Quin és el nivell de penetració del producte o servei que ofereixo? On cal dirigir les campanyes de màrqueting? Les Tecnologies de la Informació Geogràfica aporten valor estratègic a l’hora d’emprendre i fer créixer un negoci. Són moltes les eines gratuïtes i disponibles a la xarxa que ofereixen avantatges al món empresarial.

La informació geogràfica està present en el nostre dia a dia però per tal que es converteixi en informació poderosa cal tractar-la, emmagatzemar-la, etc. per poder-la interrogar des de la nostra perspectiva d’interès. Això és el que ens permeten les Tecnologies de la Informació Geogràfica que ofereixen recursos molt potents per explorar el món i entendre moltes dinàmiques, més enllà de saber on es localitza un element concret en el territori.

Cada vegada són més les empreses i organitzacions que estan utilitzant aquestes tecnologies. Són eines que ofereixen moltes prestacions aplicables pràcticament a tot tipus d’activitats: planificació territorial, anàlisi de mercat i clients, gestió de recursos, estudis de màrqueting, entre d’altres, en la majoria dels àmbits professionals.

OBJECTIUS:

– Plantejar els conceptes bàsics a l’hora d’emprendre i gestionar un negoci on les Tecnologies de la Informació Geogràfica generen valor afegit.

– Conèixer eines bàsiques, disponibles i gratuïtes a la xarxa, que aporten innovació i competitivitat en els negocis.

– Interactuar amb les eines amb el plantejament de casos pràctics.

A QUI S’ADREÇA:

A emprenedors i professionals de qualsevol àmbit que vulguin optimitzar o donar un impuls al seu negoci, i conèixer com les Tecnologies de la Informació Geogràfica poden contribuir-hi.

Descarrega’t el programa en PDF>

INSCRIPCIONS:

Per poder inscriure’t, sisplau, registrat a la nostra pàgina Web i omple el següent formulari.

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC