“Els secrets per generar el teu canvi”

Et trobes bloquejat? Saps que necessites un canvi? Ets conscient que la teva situació actual no pot seguir així però et costa donar el pas per fer el que has de fer? … Si la resposta a aquestes preguntes és "SI", et convido a que assisteixis a la conferència gratuïta: ELS SECRETS PER GENERAR EL TEU CANVI.
 
En aquesta conferència compartiré amb vosaltres els secrets que s'amaguen darrere dels canvis i ho faré a partir de la meva pròpia experiència, i de l'estudi de persones que han patit grans trastorns en les seves vides i, tot i això, han sortit cap a endavant amb més èxit que abans de produir-se aquestes "desgràcies". Parlarem de les forces invisibles que fan que actuem d'una o altra manera i analitzarem que podem fer perquè, malgrat les circumstàncies, puguem obtenir resultats extraordinaris.
 
Aquesta conferència és per a tu si vols:
 
– Conèixer el procés que es produeix en tot canvi
– Conèixer on radiquen les teves frens i resistències
– Conèixer les claus per obtenir resultats extraordinaris
– Descobrir les estratègies que utilitzen les persones d'èxit
Aquesta conferència és per a tu si vols:
 
– Conèixer el procés que es produeix en tot canvi
– Conèixer on radiquen els teus frens i resistències
– Conèixer les claus per obtenir resultats extraordinaris
– Descobrir les estratègies que utilitzen les persones d'èxit
 
Sobre el ponent: Paco Vázquez
 
Director TOI TOI Poly Klyn, Empresari i Owner Be A Champion, Desenvolupador de Potencial per Esport i Empresa, àrbitre internacional i Olímpic Hoquei
 
Enginyer Elèctric (UPC), Executive MBA (EADA), Màster en Coaching Estructural (CEFOC), Practitioner PNL & Màster en Hipnosi amb PNL (Institut Neuron), Firewalking Instructor (FIRE – Firewalking Institute of Research and Education), especialista en Coaching Grupal i Lideratge (d'Art), UPW (Anthony Robbins Research Institute), Coaching Esportiu (ClickSchool).

 
DIa: 8 de març de 2017
Hora: 19:00h
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria d'Empreses. Edifici CINC, C/Llull, 321,  08019 Barcelona.

ACTIVITAT GRATUÏTA. PLACES LIMITADES. INSCRIU-T'HI ARA!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC