Elevator Pitch: Com vendre millor la teva empresa, producte o servei en cinc o deu minuts

Què aprendràs en aquest taller


En aquest taller pràctic i interactiu aprendràs a definir la clau teu negoci. Junts treballarem aquestes cinc o sis frases que han de ser la màxima expressió persuasiva del teu producte, servei o empresa per convidar els teus potencials clients, inversors, proveïdors o empleats a interessar-se per la teva oferta.

Aquesta és, sens dubte, la peça clau per aconseguir l'enlairament de la teva empresa, i no obstant això, la donem per suposada. Això és un error terrible.
 
En la majoria d'ocasions, dediquem hores i hores a definir el producte, el servei, el pla de comercialització, i oblidem el més important: el com expressem l'essència del nostre valor afegit.
 
Amb aquest breu taller aprendràs com establir una definició guanyadora de la teva empresa, i et garantim que els resultats no es faran esperar.
 

Sobre el ponent: Manuel Villa


 
Llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Business Administration (MBA) per l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses ESADE Barcelona, Manuel Vila ha desenvolupat tota la seva carrera vinculat al món de la Consultoria i el Màrqueting, amb especial interès en la investigació de Mercat, la Formació i la Planificació Estratègica.
 
Després d'uns primers anys a Unilever com Key Account Manager per a Espanya i Portugal, es va incorporar a la Consultora BCG, on va col·laborar un parell d'anys abans d'incorporar-se al Grup Lorente com Planner on va desenvolupar el primer Panell Online d'Espanya. L'any 2000 passa a Euro RSCG Worldwide (HAVAS) on va arribar a ser vicepresident de Recerca & Desenvolupament de nou Negoci i membre del Comitè Executiu del Grup.
 
Des de fa cinc anys, lidera la Consultora BrandCO, empresa especialitzada en Consultoria i Formació, de la qual és soci fundador.
 
Ha escrit dos llibres sobre Mindfulness i zen:
 
– "MINDFULZEN, El somriure del zen", que va arribar a ser número 1 en vendes a www.amazon.es durant força temps.
– "La pràctica del MINDFULZEN. RESET rearmat & REACT", el nou llibre recentment publicat com a referent dels cursos a empreses que ell imparteix.
 
Dia: dimecres 13 de març
Hora: 18:00h
Lloc: Edifici CINC Girona, C/ Güell 58, 17001 (Girona)
 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC