El teu equilibri depèn de tu. Evita les conseqüències de l’estrès i treballa la teva Intel·ligència Emocional

Presentació:
Quan la supervivència, tant empresarial com a personal, depèn de les nostres decisions, no hi ha marge per a l’error. L’equilibri, la seguretat, la claredat i l’encert depenen de les eines de gestió personal que coneguem.

La perllongada situació de crisi és la causa principal d’efectes negatius, que influeixen en les capacitats de les persones i, per tant, en els resultats de la teva empresa.

L’ansietat, la tensió, el nerviosisme, la inquietud, la preocupació o la inseguretat, acaben provocant l’aparició de situacions d’estrès, agressivitat, baixa autoestima o depressió. Existeix una forma eficaç i natural d’evitar-ho, i que té a veure directament amb la capacitat de gestió de l’equilibri personal, mitjançant una formació específica i breu.

Aquelles persones que coneixen com identificar els símptomes que generen aquestes situacions d’alteració, tenen l’avantatge de poder controlar-les amb una efectivitat molt alta, de manera que no permeten que aquestes siguin causa de desequilibri personal, i per tant, d’interferir en les seves capacitats de direcció i decisió.

Us convidem a aquest acte que se celebrarà al Centre de Negocis a Barcelona CINC.

Ponent:
Javier de la Casa Serra, Expert en Innovació d’Estratègies de Gestió (E.I.E.G), Gestor Empresarial i AA.AA. d’Esade.

Director Gerent de KAS-PEPSI COLA, Apoderat i Director de Unipapel, S.A, Sotsdirector General de la Federació Farmacèutica, SCCL; Director d’Estudis dels Serveis Centrals del Banc Sabadell, Director Gerent de Forns Mondial Espanya, Gerent del Gremi de Fusters i Ebanistes i Similars de Barcelona, Adjunt a Presidència de Produccions Agropecuàries Fabra i Director dels Serveis d’Estructura de Tolrà, S.A.

Dia: 19 de novembre de 2014
Hora: 18:30h
Lloc: Edifici CINC. c/ Llull, 321. 08019 Barcelona

ACTIVITAT GRATUÏTA. INSCRIU-T’HI!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC