Conferència gratuïta sobre el Metavers

El Metavers: una oportunitat per a fer créixer el teu negoci

D’un temps ençà, el Metavers “està de moda”, molta gent en parla, però, sabem com utilitzar-lo per al nostre dia a dia, i com en podem treure profit per al nostre negoci?

En la sessió que oferim de Metavers, explorarem com aquesta tecnologia emergent pot transformar la forma en què les empreses interactuen amb els seus clients i col·laboradors, i com poden utilitzar-la per millorar el seu posicionament en el mercat.

Presentació i objectius

Durant aquesta xerrada, descobrirem en detall què és el Metavers i com es diferencia d’altres tecnologies. A més, discutirem com les empreses poden fer servir aquesta tecnologia per millorar la seva presència en línia i generar noves oportunitats de negoci, així com arribar al públic més jove. També explorarem les últimes tendències en el món del Metavers i la realitat estesa. Discutirem com aquestes tendències poden afectar les empreses.

En finalitzar la xerrada, els participants tindran una comprensió sòlida de com la tecnologia del Metavers es pot utilitzar a la seva empresa.

Finalment, tindran l’oportunitat d’experimentar el Metavers en primera persona amb unes ulleres de realitat virtual.

Ponent: Ivan Reyné

Enginyer informàtic amb experiència en la gestió de projectes de Metavers per a diverses empreses. Compta amb una visió global de com el Metavers es pot integrar en l’àmbit empresarial per millorar la presència en línia i generar noves oportunitats de negoci.

Dia: dilluns 4 de març

Hora: 18h

Lloc: CINC Barcelona, C/Llull 321, 08019

Inscripció a l’acte

Per a poder inscriure’t a l’acte necessites estar registrat a la web de CINC

CINC