eCommerce i Màrqueting Digital: Reptes actuals

En aquesta ponència aprendrem quins són les grans accions del Màrqueting Digital, com definir el mix en funció dels objectius d’eCommerce, l’impacte d’aquesta disciplina en l’organització i en altres àrees funcionals i què s’espera d’un Director d’eCommerce.

L’objectiu de la conferència és obtenir una visió general de les estratègies i eines d’eCommerce, amb la finalitat de poder seleccionar les més apropiades depenent de cada situació. La ponència està dirigida tant a professionals del Màrqueting com a emprenedors, dels quals la seva startup estigui fortament vinculada a l’entorn online.

Data: 26/09/2013
Hora: 19:00h
Durada: 1 hora i 30 minuts aprox.
Lloc: Edifici CINC Barcelona. c/ Llull, 321.

Continguts:
> Accions de Màrqueting Digital i com definir el mix en funció dels objectius d’eCommerce.
> L’eCommerce dins d’una organització i l’impacte en les altres àrees funcionals.
> Què s’espera d’un Director d’eCommerce.

Ponent:
Oriol Guitart, Head of eCommerce en el RACC, és Llicenciat en ADE, Màster en eCommerce per La Salle i Màster en Direcció de Màrqueting per ESADE. Treballant des de 2.001 en entorns d’eBusiness, des de la creació d’un eCommerce, Gestió de Projectes Digitals i elaboració del Pla de Màrqueting Digital. Actualment Cap d’eCommerce en el RACC, sent el responsable de tots els canals i accions orientats a la venda Online dels diferents productes. Col·laborador d’Esden Business School com a docent i tribunal de projectes.

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA:
Ponència subvencionada per l’escola de negocis EsdenBusinessSchool gràcies a un acord de col•laboració amb el CINC a través del qual tots els nostres associats es podran beneficiar d’unes condicions especials en qualsevol de les seves formacions. (Veure document adjunt)

Per inscriure’s només ha de registrar-se a la nostra pàgina Web i emplenar el formulari d’inscripció situat al peu de pàgina.

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC