Digues adéu a la fatiga, migranyes i dolors amb Xevi Verdaguer i Pep Nogué

L’espai 360 CINC de Girona acull la seva primera conferencia amb la nutrició i la salut com a bandera i tindrà el plaer d’acollir a Xevi Verdaguer i Pep Nogué. Una trobada molt interessant on s’aprendrà la millor manera de tractar el dolor crònic, les migranyes i les al·lèrgies a través del menjar.

El fisioterapèuta i psicoinmunòleg, Xevi Verdaguer, oferirà una conferencia d’una hora acompanyat pel xef Pep Nogué aplicant els seus coneixements saludables a l’hora d’ingerir els aliments recomanats i perfeccionar el mètode de les coccions.

L’alimentació pot influir directament en la immunitat i la curació d’aquestes patologies i en Xevi Verdaguer donarà les claus en la seva xerrada al hora que en Pep Nogué, posarà en pràctica els consells de l’expert català amb un showcooking en viu.

Una conferència molt interessant, no tant sols dirigida a aquelles persones que pateixen aquests dolors sinó a totes les persones que s’interessen i es preocupen pel que mengen i volen aprendre a tenir una vida més saludable.

Ponents:

Xevi Verdaguer: Especialista en Pnie (Psisoneuroimmonologia). Director del postgrau en Pnie acreditat per la Universitat de Barcelona.

Pep Nogué: Cuiner i presentador del suplement ‘On Row’ de Catalunya Ràdio i col·laborador habitual programa Divendres de TV3.

Data: Dimecres 28 d’octubre de 2015.
Hora: 18:30h.
Lloc: Edifici CINC | c/ Güell 58 | 17001 Girona.

PREU 20€ – PLACES LIMITADES – ¡INSCRIU-TE ARA!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC