Curs: Intel·ligència de negocis en Màrqueting: Com dissenyar el mix amb dades quantitatives

El mercat laboral exigeix cada vegada més desenvolupar habilitats en anàlisis de dades conformement al disseny de millors plans de màrqueting i, en definitiva, a l'ús d'una cultura de dades en les empreses i organitzacions. D'aquí, la pertinència d'aquest curs, que busca la transversalitat en les habilitats d'un data mining i combinar-les amb la creativitat d'un màrqueting manager.
 
Normalment aquestes habilitats i competències es desenvolupen en àrees separades, la qual cosa constitueix un element diferenciador d'aquest programa, alhora que agrega valor. Amb l'explosió de la ciència de dades, el big data i el business intelligence, cada vegada és més gran la necessitat d'innovar en un mix de màrqueting amb tendència a elaborar plans en un entorn més multicanal.
 
El curs parteix de codificar, calcular i analitzar un fitxer de dades en brut (csv/*xlsx) traslladant-lo al programa estadístic Spss. Aquest fitxer, prové d'un estudi ad hoc anomenat: test producte.
 
Aprendràs a obtenir els millors actius analítics i amb això, elaborar pas a pas els principals elements que constitueixen una estratègia de màrqueting eficient.
 

Objectiu del Programa


 
Proporcionar al participant les competències i habilitats en intel·ligència de negocis perquè pugui aplicar-les en un pla màrqueting.
 

A qui va dirigit


 
  • Professionals de l'àrea de màrqueting
  • Professionals que necessiten comprendre i utilitzar la recerca per a resoldre problemes de negoci i millorar l'acompliment en la seva àrea de treball.
  • Tècnics i professionals que desitgin millorar les seves habilitats en intel·ligència de negocis aplicant-les a un pla de màrqueting
  • Emprenedors.
  • Qualsevol professional interessat a aprendre a emprar tècniques de recerca de mercats en el disseny d'estratègies dins o fora d'un pla de màrqueting

> Veure programa complet

 

Formadors


Dagoberto Itriago: Sènior Research Manager en ERA Group – una empresa de recerca de mercats en línia amb seu a Barcelona Espanya i Monterrey Mèxic, tasca que combina amb la consultoria i amb la formació en àrees de màrqueting estratègic i recerca de mercats. Màster en Tècniques de Recerca Social Aplicada per la Universitat Autònoma de Barcelona (Espanya), MBA per la Universitat Metropolitana (Caracas, Veneçuela), Sociòleg per la Universitat Central de Veneçuela (Caracas, Veneçuela).
 
Actualment concentra la seva tasca en el Programa Làbora del Ajuntament de Barcelona en l'àrea de tecnologia i anàlisi de dades.
 
Alberto Lempira Guevara: consultor en màrqueting i desenvolupament de negocis. MSc. en Màrqueting per la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona, Espanya), 
 
Enginyer de Producció per la Universitat Metropolitana (Caracas, Veneçuela). Ph.D. en Business (Candidate) per la Universitat de Barcelona (Barcelona, Espanya).
 
Va treballar en màrqueting polític per més de cinc anys i durant els últims vuit anys ha treballat en adquisició de clients, CRO, estratègia digital i publicitat en línia.
 
És actualment el Coordinador acadèmic del MSc. en Màrqueting de la Universitat Pompeu Fabra i professor de màrqueting i comunicació digital en la UPF  Barcelona School of Management, ESCI-UPF i Tecnocampus-Mataró.
 
Dies: Del 22/11/2021 al 25/11/2021
Preu: 160 €  
Horari: De 18h a 22h
Durada del curs: 16h (4h per sessió)
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria, C/Llull 321, 08019 (Barcelona).
 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC