Curs iniciació al trading

Avui en dia la borsa és a l’abast de tothom i existeixen productes barats que permeten operar amb poc capital.

Què creieu que us faria sentir millor, intentar guanyar 1.000 euros al mes especulant en borsa al vostre aire, o treballar per a un altre 10 hores diàries 5 dies a la setmana per un sou semblant?

I si no es tractés de deixar la feina, però sí d’aconseguir un sobresou? Si hi ha persones que ho aconsegueixen, significa que és possible! Renunciarieu a la possibilitat d’aprendre com fer-ho?

Per a qui vulgui aprendre uns mètodes que li permetran, si ho fa bé i té paciència, treure’s un sobresou a final de mes o, fins i tot, plantejar-se un nou estil de vida proposem el següent curs que s’impartirá al nostre Centre de Negocis de Barcelona:

A QUI VA DIRIGIT:

Tant a qui NO TÉ GENS D’EXPERIÈNCIA en el mon de la borsa i el trading, com per a qui SÍ QUE TÉ EXPERIÈNCIA i ja hi opera.

El sistema i els conceptes que s’expliquen son aplicables tant per QUI DURANT LA JORNADA LABORAL NO LI ÉS POSSIBLE DEDICAR TEMPS (i ho ha de fer als vespres, matins a primera hora o caps de setmana) com per QUI SÍ POT DEDICAR TEMPS DURANT EL DIA per a entrar i sortir del mercat.

OBJECTIUS:

– Aportar coneixements amb una visió didàctica per a aprendre a llegir els gràfics i a interpretar l’acció del preu.

– Ensenyar senyals concrets d’entrada al mercat que es vulgui operar, tant de compra com de venda.

– Aportar criteris per a gestionar les posicions un cop ja s’està dins el mercat.

– Aportar idees per a controlar les pròpies emocions, que és la clau de l’èxit en el trading.

Si al finalitzar el curs iniciació, i un cop assimilada la informació, els assistents confien més en el seu propi criteri a l’hora d’invertir en borsa i enlloc d’emprar l’expressió “jugo a borsa” utilitzen “opero en borsa”, o “inverteixo en borsa”, hauran tret un molt bon rendiment del curs.

CONTINGUT:

CONCEPTES BÀSICS per a poder operar en borsa.

– Com plantejar l’ESTRATÈGIA que cal seguir.

– Quines TÀCTIQUES usar per a entrar al mercat i per a sortir-ne.

CONCEPTES GENERALS que cal tenir en compte.

– Propostes de GESTIÓ per evitar perdre els diners ràpidament.

– Idees sobre la part més important per tenir èxit: LES PRÒPIES EMOCIONS.

METODOLOGIA:

Es començarà explicant uns Conceptes Bàsics per tal de poder seguir les explicacions i entendre les idees.

Per al seguiment del curs, es proporcionarà a cada assistent un complet dossier amb exemples, plantilles, bibliografia i una “xuleta” per a realitzar operacions que li serviran de guia per quan vulgui operar en borsa.

El curs s’imparteix en un sol dissabte, començarà puntualment a les 9:00 del matí, es farà una pausa per dinar (el dinar és lliure, no està inclòs en el preu) i es reprendre fins a aproximadament les 7 de la tarda.

Día: 4 d’octubre de 2014
Hora: 9:00h a 19:00h
Lugar: CINC Barcelona. C/ Llull, 321-329.
Preu: 300 euros/persona

Tota persona que hagi assistit a algun Curs d’Iniciació o Curs en Temps Real, té dret a assistir GRATIS a tots els Cursos d’Iniciació que faci. Simplement ens ha d’avisar uns dies abans.

INSCRIU-T’HI!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC