Conferència: “Viatge cap al Sentit”

Et convidem a fer una reflexió sense fórmules màgiques i sense gurús sobre els aspectes que et faran tenir una vida amb sentit a través de l'autoconeixement assentat sobre bases científiques, la bona gestió personal i els 6 elements que han d’acompanyar-te en el teu viatge.
 
L'àvia de David Sagristà va morir amb 99 anys, i el seu últim dia va dir: "Estic molt feliç amb la vida que he tingut".
 
Això el va portar a reflexionar que, tot i que vivim en una època en què tenim de tot i en què la ciència de la felicitat ens explica totes les claus per ser feliç, avui dia veiem patiment, frustració i estrès, resultat de vides amb poc sentit i mal prioritzades. Què està fallant? Sigues honest amb tu mateix i pregunta't: Aquesta és la vida que realment vull tenir?
 
Xavier Pont i David Sagristà, sense perdre la visió pràctica, científica i empresarial, parlaran de les coses que realment ens importen a tots; tenen coses a explicar que creiem que mereixen la pena ser escoltades.
 

Sobre els ponents


 
David Sagristà és un apassionat de la comunicació personal. Després de realitzar un MBA a IESE i a Chicago GBS, va treballar 15 anys com a director general de diverses empreses a EEUU, França, Xina i Espanya, i es va adonar que comunicar bé és essencial per triomfar en el món dels negocis. Aquesta passió per la comunicació va portar a en David a fundar Uptitude als sus 40 anys i ara dedica tota la seva energia a realitzar sessions a IESE i programes in-company per potenciar les habilitats de comunicació i lideratge dels directius d’empreses globals. 
 
Xavier Pont és llicenciat per ESADE, MBA per IESE, i llicenciat en Psicologia per la UNED. És Conseller del Grup Borges i la cadena de supermercats ecològics Veritas. Col·laborador acadèmic a ESADE i IESE, té una llarga trajectòria en el món de l'emprenedoria i la innovació com a emprenedor en sèrie. Des de fa cinc anys va fundar Ship2B, una acceleradora i un fons per invertir en empreses tecnològiques amb impacte social. Cada any reben més de 600 propostes de startups de tot Espanya, acceleren al voltant de 30 i inverteixen en al voltant de 10. Les seves àrees d'interès són el sector Salut, la inclusió social, l'educació i la lluita contra el canvi climàtic.
 
 
 
 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC