Conferència sobre Organitzacions optimistes

El pròxim dimecres 16 de desembre l’Espai Caixa Girona acollirà una conferència i posterior col·loqui on els ponents Emilio Duró i Enric Arola parlaran sobre “Organitzacions optimistes”

Presentació:
Les recerques més recents apunten que la qualitat en l’acompliment professional, depèn essencialment de la qualitat personal que aporta la persona. Gairebé un 80% dels assoliments d’una persona depenen de les seves actituds i es conclou que els optimistes i feliços rendeixen entre el 65% i el 100% més que les persones que no ho són.

El principal causant de la infelicitat d’una persona és la por i aquest és el que fa que l’ésser humà prefereixi el conegut al desconegut; no arrisqui per evitar fracassos, acumuli aliments per sobreviure i es mogui per impulsos que agradin als altres para no ser rebutjats.

La “recerca de la felicitat dels individus” és un dels temes més estudiats *actulamente. S’ha arribat a la conclusió que poca gent fracassa en la vida per causes tècniques i sí per causes emocionals. Fins ara, l’ésser humà semblava haver dedicat més energia a la supervivència de l’espècie que a la seva pròpia i el repte, en conseqüència, serà “viure amb il•lusió i passió i no només sobreviure”.

Programa:

09.15h. Recepció i lliurament de documentació

09.30h. Organitzacions optimistes. Sr Enric Arola

09.45h. “Autoconeixement i optimisme com a eixos del coneixement professional i personal”. Sr Emilio Va durar

10.45h. Col3loqui

11.10h. Cafè networking

11:30h. Fi de la jornada

Ponents:
Enric Arola és Impulsor del Canvi en les organitzacions, a través de tres línies d’intervenció altament relacionades: Lideratge-Equips-Canvi organitzatiu. Els seus projectes, a nivell nacional i internacional comprenen les Conferències sobre Lideratge, el Coaching d’Equips i el Coaching Executiu. És també co-autor del llibre “Coaching d’Equips” (Editorial Profit).

Emilio Duró és Economista Llicenciat en Ciències Econòmiques i Master en Administració d’empreses per l’escola Superior d’Administració i direcció d’empreses (ESADE). És professor col·laborador a la Fundació Universitat- Empresa de la Universitat de Navarra, a la Universitat Pompeu Fabra, a l’Escola de Negocis de Caixavigo, a la Universitat de Granada i a INEDE, entre d’altres. Ha treballat com a Directiu en empreses nacionals i internacionals com Coopers & Lybrand, Martini & Rossi i Yoplait-ATO. Ha estat Conseller Extern d’Adolfo Domínguez i Riofisa. Actualment és Conseller de Pyrénées i del Grup CROPU. Des de fa més de 20 anys treballa com a consultor i formador en les primeres empreses del país.

Dia:Dimecres 16 de Desembre de 2015
Hora:De 9.15 a 11.30h
Lloc:Espai Caixa Girona (Plaça Poeta Marquina, 10, 17002 Girona)

ACTIVITAT GRATUÏTA – PLACES LIMITADES – INSCRIU-TE ARA!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC