Conferència “Reaccelera la teva pime”

Saps que la teva empresa té la facturació estancada, però no saps com fer que torni a créixer?
Et sents amenaçat per la incertesa actual?
Tens un equip poc compromès (o fins i tot "cremat")?
T'agradaria guanyar quota de mercat i competir contra els líders en el teu sector?
 
Moltes vegades, com a empresaris, ens trobem amb aquests i altres problemes. Tenim un producte / servei en què creiem fermament, però, els resultats no arriben segons havíem imaginat. En aquesta conferència anem a analitzar conjuntament els 5 pilars més importants per dotar a la teva empresa de les fortaleses necessàries cap a l'èxit: Finances, Equip, Màrqueting i Vendes i Inversió en tu mateix, i tots pivotant sobre el pilar central i més important, l’enfocament ESTRATÈGIC.
 
M'agradaria compartir les estratègies i accions que vam idear i implementar en les meves PIMES fins que, 6 anys després, vam arribar a multiplicar deu vegades la nostra facturació. Teníem moltíssims dubtes i pors que ens van impregnar tant el meu equip com a mi: “Serà aquesta idea realment bona per al negoci? Podrem fer-ho? Estaré fent servir l'estratègia equivocada?”
 
Vam incidir sobre els resultats econòmics, augmentant la facturació i passant d'un EBITDA negatiu a generar beneficis. Vam definir un pla havent d'afrontar diverses accions estratègiques i comercials, molta prova i error. Us parlaré sobre quins van tenir èxit i quins vam haver d'abandonar per poder reacelerar la PIME. I a més, vam aconseguir motivar la plantilla, perquè quan l'equip (o la Direcció) s'habitua a treballar en una empresa amb pèrdues, treballa desmotivada. Revertir això vol dir que la tasca del líder comença per generar confiança. Confiança en l'empresa i en el seu líder, i per a això s'ha de generar un canvi del qual ens creiem capaços de fer com a individus i com a empresa.
 
La conferència està especialment pensada perquè puguis adoptar i aplicar les accions que et puguin resultar útils en la teva empresa des d'aquest mateix dia. Aconsegueix la força necessària per dur la teva empresa on creus que es mereix: REACCELERA LA TEVA PIME, amb ESTRATÈGIA i DIRECCIÓ seràs IMPARABLE!
 
Paco Vázquez – Enginyer de Potencial
 
Director TOI TOI Poly Klyn, Empresari i Owner Be A Champion, Desenvolupador de Potencial per Esport i Empresa, àrbitre internacional i Olímpic Hoquei
 
Enginyer Elèctric (UPC), Executive MBA (EADA), Màster en Coaching Estructural (CEFOC), Practitioner PNL & Màster en Hipnosi amb PNL (Institut Neuron), Firewalking Instructor (FIRE – Firewalking Institute of Research and Education), especialista en Coaching Grupal i Lideratge (d'Art), UPW (Anthony Robbins Research Institute), Coaching Esportiu (ClickSchool).
 
Qui Sóc
 
Des dels 10 anys d'edat estic vinculat al món de l'esport i des dels 19 al món empresarial. Durant molt de temps vaig pensar que eren dues àrees totalment diferents les que componien el meu món, i que aquestes parts només em tenien a mi com a nexe comú, fins que vaig comprendre que les dues estaven íntimament relacionades. De fet, tots els meus èxits – esportius i empresarials – no haguessin estat possibles sense aquesta conjunció, sense aquesta simbiosi.
 
La millor manera que he trobat d'unir aquestes experiències ha estat mitjançant el coaching, la PNL i les dinàmiques d'alt impacte, acompanyant persones a maximitzar el seu rendiment i aconseguir, com jo ho vaig fer, els seus somnis. Tots podem ser campions en les nostres vides i aconseguir les nostres màximes aspiracions!
 
En l'actualitat la meva vinculació al món de l'esport és com àrbitre internacional d'hoquei herba. Gràcies a això he pogut viatjar pels cinc continents, anar a moltíssims tornejos, arbitrar més de 100 partits de seleccions absolutes i participar en un Mundial i, el gran somni de tot esportista, uns Jocs Olímpics. No obstant això, el més important, ha estat poder conèixer a persones i cultures de més de 20 països. La meva vinculació al món de l'empresa, en l'actualitat, és sent empresari i gerent del que en inici va ser una PIME i avui és l'empresa líder a l'Estat del sector. Abans d'això he ocupat llocs tècnics i directius en diverses empreses, fins que, fa 7 anys, vaig iniciar aquesta fantàstica aventura.

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC