Conferència: “Reaccelera la teva pime en temps d’incertesa”

Obtingues la força i estrategia necessàries per portar la teva empresa on creus que es mereix i treu partit a les circumstàncies!
 
La teva empresa s'ha estancat en la facturació i no saps com fer que creixi? Et sents amenaçat per les circumstàncies actuals? Tens equips poc compromesos (o "cremats")?
 
Moltes vegades, com a empresaris, ens trobem amb aquests problemes. Tenim un producte / servei en què creiem fermament, però, els resultats no arriben segons havíem imaginat. En moltes ocasions no entenem els números, no sabem per a què serveix definir una estratègia i ens desespera veure el poc compromís dels nostres equips de treball. En aquesta conferència anem a analitzar conjuntament els 5 pilars més importants per dotar a la teva empresa de la força necessària cap a l'èxit: ESTRATÈGIA – EQUIP – Finances – COMUNICACIÓ – VENDES
 
M'agradaria també compartir amb vosaltres el que dic MATRIU DAFO ÚTIL. Per poder analitzar les amenaces reals per a la teva empresa en el delicat moment pel qual estem passant, i preparar l'estratègia necessària per minimitzar l'impacte, i pot ser que millor encara, aprofitar les condicions adverses.
 
Conferència impartida per Paco Vázquez – Enginyer de Potencial
 
Director TOI TOI Poly Klyn, Empresari i Owner Be A Champion, Desenvolupador de Potencial per Esport i Empresa, àrbitre internacional i Olímpic Hoquei
 
Enginyer Elèctric (UPC), Executive MBA (EADA), Màster en Coaching Estructural (CEFOC), Practitioner PNL & Màster en Hipnosi amb PNL (Institut Neuron), Firewalking Instructor (FIRE – Firewalking Institute of Research and Education), especialista en Coaching Grupal i Lideratge (d'Art), UPW (Anthony Robbins Research Institute), Coaching Esportiu (ClickSchool).
 
Dia: dijous 14 de desembre de 2017
Hora: 18:00h
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria d’Empreses. Edifici CINC Girona, C/Güell 58.
 
ACTIVITAT GRATUÏTA. PLACES LIMITADES. INSCRIU-T'HI ARA!
 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC