Conferència: “Les tres dimensions de la comunicació. Utiliza la comunicació per aconseguir els teus objectius”

La comunicació és al centre de la nostra vida i és la base del lideratge, el treball en equip, la negociació, la venda o la resolució de conflictes. Una bona preparació no és suficient; necessitem comunicar de forma eficaç. Com pots connectar amb el teu interlocutor i ser persuasiu? En aquesta conferència es presenten les 3 dimensions de la comunicació i es donen claus per assolir els teus objectius utilitzant una comunicació clara i persuasiva.
 
Sobre el ponent: David Sagristà
 
David és un apassionat de la comunicació i actualment és professor a l'escola de negocis de l'IESE on treballa amb executius d'empreses multinacionals per potenciar la seva capacitat de comunicació i lideratge. A més, des de la seva empresa Uptitude.es, imparteix formacions in-company en organitzacions com Banc Sabadell, Grup Agbar o Boheringer.
 
En el passat, David ha treballat com a director general de diverses empreses en els sectors logístic, industrial i de serveis amb equips multiculturals a França, els EUA i la Xina. A més té ADN emprenedor i ha posat en marxa 5 empreses, encara que cap li ha retirat encara. Als seus 44 anys viu a Sant Pol de Mar, té 3 filles meravelloses i juga a tennis tant com pot.
 
Dia: 26 de setembre de 2017
Hora: 18:00h
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria d’Empreses. Edifici CINC, C/Llull, 321. 08019 Barcelona.
 
ACTIVITAT GRATUÏTA. PLACES LIMITADES. INSCRIU-T'HI ARA!
 
 
 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC