Conferència: Generes confiança quan escrius? La importància de l’escriptura professional

Comuniques allò que vols? Escrius de manera clara i eficient? Ho fas sense redundàncies ni ambigüitats? Amb empatia? Generes confiança amb la teva escriptura? Les respostes a aquestes preguntes no les pots trobar en un corrector automàtic,  però són fonamentals per a qualsevol persona que vulgui escriure bé.
 
L’escriptura és una eina que fem servir cada dia, tant en entorns personals com professionals. Des de l’escola d’escriptura Laboratori de Lletres partim de la premissa que mai se’n sap prou d’escriure, sinó que és un aprenentatge que ens acompanyarà tota la vida. Per millorar com escrivim és imprescindible saber allò que ja fem bé i allò que ens costa més; sense identificar els nostres punts febles, mai millorarem. Per això, el Laboratori de Lletres ha dissenyat un mètode propi d’aprenentatge que et permet identificar els teus punts forts i febles, i fer un seguiment de millora amb uns indicadors determinats. 
 
En aquesta conferència, la 5a edició que se celebra al CINC, coneixeràs per què la teva escriptura et descriu i t’emportaràs consells per enriquir els teus textos, que els podràs posar en pràctica de manera immediata.
 

Sobre la Laia Terrón


A la Laia Terrón li fascina com el llenguatge i l'escriptura són presents en qualsevol racó de les nostres vides. Llicenciada en Economia per la Universitat Pompeu Fabra, amb un Màster en Direcció d'empreses a la Universitat de Girona. El 2011 va fundar l'escola d'escriptura Laboratori de Lletres que codirigeix des del 2014 amb l'escriptora Laia Fàbregas.
 
Actualment es dedica a la direcció de l'escola, tasca que compagina amb la docència. És professora associada a ESADE en matèria de comunicació escrita i imparteix formació en empreses. Algunes de les empreses en què ha treballat: Banc Sabadell, ACCIÓ, CTESC (Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya) o COFIDIS.

 
Dia: dijous 31 d'octubre de 2019
Hora: 18:30h
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria d'Empreses, Edifici CINC, C/ Llull 321, 08019 (Barcelona)

 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC