Conferència: els hàbits de l’emprenedor d’èxit

Convertir-te en emprenedor d'èxit depèn molt més de la teva mentalitat, la teva actitud, la teva manera de gestionar el fracàs i, sobretot, dels teus hàbits, que de qualsevol altra cosa (fins i tot els coneixements adquirits en qualsevol universitat o màster). Si no treballes en aquests hàbits, podria ser molt probable que estiguis entre els el 82% emprenedors els projectes dels quals no sobreviuen els primers 4 anys.
 
Estudiant els empresaris i emprenedors més reeixits del món, t'adonaràs que no són més guapos, ni més llestos, ni tenen més sort que tu. Allò que sí els uneix són uns hàbits que segueixen tots els dies. I el que sembla sort, és perseverança, paciència i constància sobre un determinat temps.
Si TU segueixes aquests hàbits, l'èxit serà inevitable, i en aquesta conferència aprendràs aquests hàbits. Els millors hàbits dels emprenedors d'èxit.
 
Però compte, tot i així no serà fàcil, i més d'una vegada estaràs disposat a llençar la tovallola. La por i els dubtes seran els teus fidels acompanyants, i la muntanya russa de l'emprenedor probablement no pararà mai, però tindràs les eines per afrontar tot això.
 
No parlarem de finançament, ni de plans de negocis. Parlarem dels hàbits més importants per a un emprenedor.
 
En aquesta sessió aprendràs:
 
– Els hàbits més importants per a un emprenedor: La perseverança, la paciència i com fracassar una vegada i una altra per triomfar al final.
 
– Com posar-te objectius, com gestionar el teu temps de manera òptima per a no caure en el parany en què molts emprenedors cauen i fins a un ritual que tots els emprenedors d'èxit tenen en comú.
 
– Sobretot veuràs com la felicitat i les teves relacions personals influiran en les teves resultats com a emprenedor – i és molt probable que et sorprenguis-.
 
Els estudis més recents de la ciència ens animen algunes vegades fer el contrari del que hem fet fins ara. Corda’t  el cinturó, que ens divertirem!
 
Sobre Marc Reklau
 
Marc Reklau és llicenciat en ADE i Comerç Internacional, autor del Bestseller Internacional “30 Días, Cambia de hábitos, cambia de vida”, amb més de 150.000 descàrregues i vendes a Amazon que ensenya els millors hàbits per a la felicitat comprovats per ell mateix, que l’han portat de l’atur a escritor “Bestseller” i que tu també pots fer, i així maximitar el teu rendiment i arribar on mai haguessis somiat arribar.
 
Dia: dijous 19 d’octubre de 2017 
Hora: 18:00h
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria d’Empreses. Edifici CINC Girona, C/Güell 58.
 
ACTIVITAT GRATUÏTA. PLACES LIMITADES. INSCRIU-T'HI ARA!
 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC