Conferència: Descobreix les 5 claus per a l’èxit en el marketing de la teva empresa

Quantes vegades has pensat que seria important mantenir als teus clients informats de les novetats, enviar més informació a aquells que fa temps que no compren, buscar nous clients a les xarxes socials?

De la mateixa manera que la gestió administrativa va fer un salt enorme amb la informatització, el màrqueting ara també es multiplica aplicant tecnologia.

En aquesta sessió, coneixeràs casos d'èxit d'empreses com la teva, els reptes que van afrontar i com aplicar les 5 claus:

1. La nutrició avançada dels teus contactes

Els contactes que tens com a clients, proveïdors, etc. són un gran actiu. Explotar-los de forma automatitzada, amb mètodes avançats t'aportarà grans resultats.

Podràs vendre més als teus clients actuals, recuperar als que vas perdre i fer que la boca orella creixi exponencialment.

2. Captar clients gràcies als Influenciadors en les xarxes socials

Les Xarxes socials són una oportunitat pel teu negoci. Aprofitar-la amb poca inversió, és alguna cosa que podràs aconseguir a partir de la detecció automatitzada d'influenciadors i l'estratègia perquè et portin audiència qualificada.

3. Màrqueting de continguts

La millor manera de convertir seguidors en un negoci és a través dels continguts. Una equilibrada combinació d'informació "curada" -obtinguda a la xarxa- i pròpia del teu negoci, es la fórmula de l'èxit. Els sistemes d'intel·ligència artificial t'ajudaran en aquest procés ( captar informació de molt valor)

4. Publicacions intel·ligents

Els algoritmes en les xarxes socials són cada vegada més complexos. Conèixer el seu funcionament es la base per aconseguir que les teves publicacions tinguin un millor abast sense invertir en publicitat

5. Viure Millor

Sobre el ponent

Josep-Lluís de Gabriel és un expert en màrqueting digital, reconegut en l'àmbit internacional. Després d'assessorar a multinacionals com Hewlett Packard, Novartis, Endesa o el Futbol Club Barcelona, actualment dirigeix un Laboratori a l'universitat que es dedica a ajudar a autònoms i petites empreses en tot el món per vendre més i millor aplicant mètodes i tecnologies avançades. A l'esdeveniment, ens presentarà casos reals i 5 claus perquè puguis aplicar fàcilment al teu negoci

Dia: dijous 15 de febrer
Hora: 18:00h
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria d’Empreses. Edifici CINC Girona, C/Güell 58.


ACTIVITAT GRATUÏTA. PLACES LIMITADES. INSCRIU-T'HI ARA!
 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC