Conferència: Descobreix les 10 CLAUS per Vendre Més amb l’home de Vermell del Màrqueting Automatitzat

Als Estats Units, algunes petites empreses i autònoms van començar a multiplicar les seves vendes, automatitzant els seus processos de màrqueting. Aquesta tendència coneguda com Growth Hacking arriba ara al nostre país.
 
Vendre és molt més fàcil utilitzant les noves eines de màrqueting automatitzat.
 
Descobreix com l'Automatització en el màrqueting és una oportunitat per reduir costos i augmentar els teus resultats de vendes.
 
L'automatització del màrqueting es basa en l'ús de la tecnologia per realitzar accions comunicatives automàticament sense la necessitat d'invertir temps i personal en elles cada vegada que s'executi.
 
Participa en un esdeveniment innovador, amb exemples i casos reals, i totes les claus perquè puguis aprofitar al màxim el nou cicle de creixement econòmic.
 
Coneix la recepta que altres ja estan aplicant
 
Quantes vegades has pensat que seria important mantenir als teus clients informats de les novetats, enviar més informació a aquells que fa temps que no compren, buscar nous clients a les xarxes socials …
 
De la mateixa manera que la gestió administrativa va fer un salt enorme amb la informatització, el màrqueting ara també es multiplica aplicant la tecnologia.
 
Ponent
 
Josep-Lluís de Gabriel és un expert en màrqueting digital, reconegut a nivell internacional. Després de treballar en campanyes per Hewlett Packard, Endesa, Futbol Club Barcelona i moltes altres grans empreses, actualment es dedica a ajudar a autònoms i petites companyies a vendre com els grans, a través de les seves conferències.
 
Robot Eresmarketing: és el robot intel·ligent, que acompanyarà Josep Lluís al llarg de la ponència.
 
De què parlarem
 
1. Els teus Contactes
 
Els contactes que tens de clients, proveïdors, etc. són un gran actiu. Explotar-los de manera intel·ligent, amb mètodes avançats t'aportarà grans resultats.
 
2. La teva presència a Xarxes Socials
 
Aprèn com automatitzar la funció de community manager. D'aquesta manera, amb una dedicació mínima, estaràs aprofitant el potencial de les xarxes socials.
 
3. Grups i Fòrums
 
Cada dia més persones estan participant en grups a les xarxes socials. En funció dels teus productes i serveis, podràs captar interessats en aquest entorn.
 
4. Pàgines d'aterratge
 
Posar continguts sobre els teus productes i serveis, de manera que siguin atractius per als que estan buscant informació farà que ''aterrin'' a la teva pàgina potencials clients. Descobreix com!
 
5. influenciadors
 
Els nous prescriptors són les persones amb major visibilitat a la xarxa. El màrqueting automatitzat et permet detectar i interactuar amb ells perquè impulsin les teves vendes.
 
6. Posicionament
 
Segur que has sentit parlar moltes vegades del posicionament en cercadors per captar clients. Avui, hi ha robots capaços d'ajudar-te en aquesta tasca, estalviant-te un munt de diners.
 
7. Nutrició dels Contactes
 
Estudis de Neuromarketing han demostrat que mitjançant un procés d'enviament d'informacions, successives, podem incrementar l'interès dels nostres contactes i convertir-los en clients. Aquests processos són automatitzables.
 
8. Aprofita les Oportunitats
 
Des de la signatura dels teus e-mails fins a la retolació del teu cotxe. El teu negoci pot incrementar les vendes aprofitant millor totes les oportunitats amb ajuda de l'automatització en la captació de dades.
 
9. Premsa
 
Sense necessitat de ser una gran companyia, amb l'ajuda dels sistemes de difusió de notes de premsa robotitzats i una dosi d'imaginació, podràs guanyar notorietat i atraure més clients.
 
10. Mòbils
 
Els mòbils són una oportunitat per reforçar les teves campanyes. Un missatge enviat de forma molt estudiada, en el moment oportú, pot completar el teu procés cap a l'èxit de vendes.
 
Dia: dimarts 17 d'octubre de 2017
Hora: 18:30h
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria d'Empreses. Edifici CINC, C/Llull, 321. 08019 Barcelona.
 
ACTIVITAT GRATUÏTA. PLACES LIMITADES. INSCRIU-T'HI ARA!
 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC