Conferència d’en Xevi Verdaguer: “L’intestí i les hormones sexuals són claus per a la salut emocional. Descobrim-ho!”

Sabem que les inflamacions cròniques, els virus, l’estrès crònic, les teves hormones sexuals i, especialment la salut del teu intestí, són els responsables de les alteracions en el teu estat d’ànim.
No obstant això, el nostre cos és capaç de regular el nostre estat d’ànim de forma natural mitjançant la fabricació de l’hormona serotonina, coneguda com la “hormona de la felicitat”, que juga un paper clau en el manteniment d’una bona salut emocional.
Sabies que un 80% de la fabricació de la serotonina depèn de la presència de bacteris intestinals? Tots hem de ser, per tant, responsables de la nostra salut emocional, i està a les nostres mans promoure hàbits de vida favorables per fabricar aquest neurotransmissor tan necessari per al nostre benestar mental.
Què aprendràs en aquesta conferència
Aprendràs a identificar el problema que genera el teu malestar emocional i t’explicarem com augmentar el nombre de bacteris intestinals que fabriquen el 80% de la nostra serotonina.
Sabies que el consum regular dels aliments fermentats juntament amb l’exercici físic durant 4 setmanes redueix l’ansietat? No caldrà ni que tinguis paciència per sentir-te feliç!
Tan sols ho necessitem entre 4 i 6 setmanes per notar com canvia la teva vida. Vine a descobrir-ho!
Sobre Xevi Verdaguer
Especialista en Psiconeuroinmunologia, va ser el primer català en investigar sobre aquesta matèria. Actualment, és Director del postgrau de Psiconeuroinmunologia acreditat per la Universitat de Barcelona.
Dia: dijous 16 de noviembre de de 2017
Hora: 18:00h – 20:00h
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria d’Empreses. Edifici CINC, C/Llull, 321. 08019 Barcelona.
Preu: 18€*
*En cas de no poder assistir-hi, no es retornarà l’import de l’entrada.
Només et garantirem la reserva de la teva plaça després d’haver efectuat el pagament. 
PLACES LIMITADES. INSCRIU-T’HI ARA!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC