Conferència: Com escrius et descriu. Aprèn a millorar la teva escriptura professional – CINC Girona

Escriure bé és imprescindible per a qualsevol persona que vulgui transmetre confiança en la seva professió. Quan parlem de com escriure bé, la majoria de la gent pensa en no cometre errades ortogràfiques. És cert que el bon ús de l'ortografia és essencial per a una bona escriptura, però hi ha altres elements fonamentals que no se solen tenir en compte. La puntuació, l'estructura o el lèxic són altres pilars imprescindibles per construir i enriquir els nostres textos.
 
Laboratori de Lletres ha dissenyat un mètode propi de formació, el Mètode E-LAB, per millorar l'escriptura professional. En aquesta conferència coneixereu les principals eines per enriquir la vostra escriptura i posar-les en pràctica en el dia a dia.
 

Sobre la ponent: Laia Terrón


 
A la Laia Terrón li fascina com el llenguatge i l'escriptura són presents en qualsevol racó de les nostres vides. Llicenciada en Economia per la Universitat Pompeu Fabra, amb un Màster en Direcció d'empreses a la Universitat de Girona. El 2011 va fundar l'escola d'escriptura Laboratori de Lletres que codirigeix des del 2014 amb l'escriptora Laia Fàbregas.
 
Actualment es dedica a la direcció de l'escola, tasca que compagina amb la docència. És professora associada a ESADE en matèria de comunicació escrita i imparteix formació en empreses. Algunes de les empreses en què ha treballat: Banc Sabadell, ACCIÓ, CTESC (Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya) o COFIDIS.

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC