Conferència: “Com connectar amb el nostre client i vendre”

Els nostres productes/serveis poden tenir múltiples i sòlides raons per les que els nostres clients suposadament haurien comprar-los: que siguin necessaris, que recorrin a solucions intel·ligents, que tinguin un bon preu, etc… però a menys que els nostres clients estiguin motivats amb nosaltres, no els vendrem.
 
Necessitem establir un vincle emocional amb les persones, connectar amb el nostre client, no només per culminar un procés de venda, sinó també perquè la nostra satisfacció amb la tasca que fem sigui positiva.
 
Hi ha dues raons per les quals tothom compra qualsevol cosa i anem a explicar-les.
 
Ponent: Carlos Arribas
 
Apassionat pels reptes que impliquen aconseguir metes de creixement i fer dels desitjos realitats. Emprenedor, amb responsabilitat en expansió i direcció de projectes. Arquitecte amb un MBA amb experiència en diversos negocis, des de l'obertura i expansió d'una enginyeria, diverses promocions immobiliàries, la direcció comercial d'una empresa d'articles de viatge o la creació i gerència d'una franquícia gastronòmica. El seu entusiasme per la diversitat cultural i les persones, l'han mogut a treballar en diversos països incloent Malta, Cuba, USA, UK i el Brasil.
 
Dia: dilluns 30 d’octubre de 2017 
Hora: 18:30h-20:00h
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria d’Empreses. Edifici CINC, C/Llull, 321. 08019 Barcelona.
 
ACTIVITAT GRATUÏTA. PLACES LIMITADES. INSCRIU-T’HI ARA!
 
 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC