Conferència: Com aplicar la Responsabilitat Social a l’empresa

Tots som conscients que la legislació s’està tornant cada cop més exigent en termes mediambientals, d'igualtat, de respecte als drets humans i animals, de protecció a la salut etc. 
 
Tots som conscients que el talent o la innovació són la base de la generació de competitivitat, i que el talent està més còmode en organitzacions amb les que pot compartir valors i que li permetin fer un impacte positiu des del seu propi lloc de feina. Tots som conscients que els consumidors són cada vegada més exigents en sostenibilitat, responsabilitat, productes saludables i ètics i penalitzen als que no ho són. I per últim, tots som conscients que fins i tot els mercats de capital i inversió compten més amb la sostenibilitat i la responsabilitat social, no tant per propi convenciment com per por a tenir pèrdues de reputació i credibilitat en les inversions que desenvolupen.
 
La pregunta que moltes organitzacions es fan és: Com pot la meva organització caminar cap a un futur que tingui en compte tots aquests aspectes però fent-ho sense trencar amb el model que avui tenen i els és viable?
 
La jornada es desenvoluparà en una 1ª part teòrica i una 2ª part dinàmica i participativa per resoldre els dubtes o problemes més freqüents que es presenten en el dia a dia de les organitzacions.
 
Objectius
 
La conferència/workshop proporciona als assistents teoria i pràctica perquè puguin:
 
– Analitzar què saben sobre Responsabilitat Social Empresarial (RSE)
– Familiaritzar-se amb aquest model de gestió i aprendre com fer-ho
– Tenir una visió panoràmica per poder aplicar la RSE a la seva organització
– Veure que, tot i ser una pime, es pot fer RSE
– Conèixer  els  Indicadors Gandhi, una eina senzilla i pràctica per entendre què es la RSE i quins beneficis aporta a l’organització.
 
Els assistents tindran l'accés a descarregar gratis l’ebook “Huella líquida”.
 
A qui va dirigit
 
La sessió va dirigida a empresàries i empresaris, directives i directius, responsables d’àrea, comandaments intermitjos, etc. que volen conèixer instruments per poder portar a terme els aspectos de sostebilitat i responsabilitat social a les seves organitzacions.
 
Sobre els ponents: Edita Olaizola i Xema Gil
 
Edita Olaizola – Directora de l'Àrea de Ecosistema Intern de Plus Profit
 
Reconeguda Consultora en Desenvolupament Organitzacional, la seva dilatada carrera professional s'ha desenvolupat dins el camp de la gestió de persones, especialitzant-se en Lideratge i Gestió del Talent, camps en els quals és un referent d'àmplia experiència, coneixements i xarxa de contactes, havent estat la creadora del Model de Lideratge de Petjada líquida. És, també, una experta en el desenvolupament i l'aplicació de dinàmiques lúdiques i de gamificació a la gestió del Talent i el Lideratge.
 
 Xema Gil – Director de l'Àrea d'RSE Holística de Plus Profit
 
Amb una excepcionalment sòlida formació i bagatge experiencial d’alt nivell en l'entorn del Tercer Sector i de la Responsabilitat Social de les empreses, posseeix un equilibrat perfil pràctic i teòric potenciat pel seu pragmatisme, prestigi, extensa xarxa de contactes i una convicció ètica que impregna les seves actuacions.
 
Dia: dimecres 14 de juny 2017
Hora: 18:30h
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria d'Empreses. Edifici CINC, C/Llull, 321. 08019 Barcelona.
 
ACTIVITAT GRATUÏTA. PLACES LIMITADES. INSCRIU-T'HI ARA!
 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC