Conferència: Coaching i PNL per a una comunicació constructiva en el món empresarial

El Llenguatge constitueix una característica exclusiva de l'espècie humana i és clau en la comprensió de la vida i en la forma en què ens comuniquem.
 
"Com a éssers humans no podem no comunicar"
 
Les relacions que construïm amb les persones del nostre entorn poden ser positives o negatives. Tot comença per la construcció dels mapes mentals, claus per establir l'auto-comunicació i la interacció amb els altres.
 
Podem canviar allò que ens proposem per millorar el clima laboral en les organitzacions. Per a això cal reaprendre comportaments que donin obertura a noves oportunitats. El Coaching i la P.N.L, claus en el desenvolupament de la intel·ligència emocional, faciliten recursos per aconseguir-ho.
 
Aquesta sessió ens servirà per prendre consciència de com fer-ho i incorporar noves habilitats que ens ajudin a comunicar-nos de forma constructiva i eficaç, i així gaudir de relacions interpersonals i laborals més satisfactòries.
 
Maite Granell Trias – Owner a MGT Coaching
 
Coach amb PNL, Formadora i Mentora experta en comunicació interpersonal, gestió del talent, tècniques de presentació i psicologia positiva.
 
Coach PCC certificada per ICF Global i Trainer amb Formació Completa a PNL. Formadora a Barcelona Activa i en la Diputació de Barcelona.
 
Docent universitària de Coaching, PNL i altres habilitats de comunicació i lideratge a Universitat Rovira i Virgili i en INSA Business, Marketing & Communication School.
 
Publicista i RRPP amb una dilatada carrera com a Consultora de Comunicació i Publicitat en agències multinacionals treballant per a grans anunciants i corporacions.
 
Dia: dimarts 12 de desembre 2017
Hora: 18:00h
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria d’Empreses. Edifici CINC, C/Llull, 321. 08019 Barcelona.
 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC