Conferència: “Cloud Computing: avantatges econòmics i productius de la computació al núvol”

El Cloud Computing creix a escala vertiginosa i cada vegada són més les empreses a tot Catalunya que aposten per aquest mètode de computació. Estalvi de diners i augment de la productivitat són, segons els estudis, les principals raons d’aquesta adopció massiva. Però quines empreses poden veritablement aprofitar els avantatges d’aquesta tecnologia? I quins són els riscos que haurem de tenir en compte?
 
En aquesta conferència intentarem donar una visió general del Cloud Computing, així com també dels beneficis econòmics i productius sobre l’empresa.
 
No es tracta d’una conferència tècnica, sinó tot el contrari. Des d’un punt de vista de negoci, resoldrem els principals dubtes sobre el procés de tria i implementació, així com també sobre els riscos o les consideracions legals que l’empresa es pot trobar. Al final de la conferència l’assistent disposarà d’un coneixement general sobre aquesta tecnologia i unes pautes que li ajudaran a determinar d’idoneïtat i el millor camí d’implementació per a la seva empresa.
 
Temes que es tractaran:
 
– Què és el Cloud Computing?
– Tipus de Cloud i usos més adients per a cada tipus.
– Avantatges econòmics i productius per a l’empresa.
– Seguretat: quin és el risc?
– Consells per implementar el Cloud Computing a l’empresa.
 
A qui va dirigit: 
 
– Directius d’empreses i/o operacions.
– Directius de departaments d’informàtica.
– Directius financers.
– Emprenedors.
– Responsables de botigues online/ecommerce.
 
Sobre el ponent
 
Patrick Agut Klose és responsable del departament de marketing i comunicació a SW Hosting a Girona. Llicenciat en Publicitat i Relacions Publiques i havent treballat com a consultor independent, s’ha especialitzat en el sector de les tecnologies de la informació. Dins de l’actual organització s’encarrega, entre d’altres temes, del disseny i la implementació de noves estratègies de marketing, la realització d’estudis de mercat i el desenvolupament de nous productes i serveis.
 
Dia: dijous 20 d’octubre de 2016
Hora: 18:00h
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria d'Empreses. Edifici CINC Girona, C/Güell 58, 17001.
 
ACTIVITAT GRATUÏTA. PLACES LIMITADES. ¡INSCRIU-TE ARA!
 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC