Conferència: Actitud i assoliment d’objectius. Com motivar el teu equip de treball?

L’APD (Associació per al Progrés de la Direcció) organitza el proper dimarts 19 de novembre a CINC Girona una trobada amb l’empresari i expert en marketing Jacobo Parages. 
 
El focus d'aquesta jornada estarà, entre d'altres aspectes, en la importància del treball en equip, la gestió del canvi, com assolir els nostres objectius, la gestió del fracàs i de la por, el compromís amb els projectes empresarials i personals, l'autogestió, el lideratge, la importància de la comunicació i el compliment de metes i objectius.
 

Temes que es tractaran a la conferència


  • Importància del treball en equip.
  • La gestió de la por i com aquest afecta la nostra presa de decisions.
  • El compromís amb els projectes empresarials i personals i la importància de la comunicació.
  • El treball amb vocació i la importància que té cada dia la feina amb entusiasme, dedicació i disciplina. Creure en el que es fa.
  • La importància que té en els valors a l'empresa: voluntat, esforç, compromís, disciplina, sacrifici, confiança, passió.
  • L'enorme importància que té l'actitud davant les situacions en la vida tant personal com professional.
  • La possibilitat de superació de les persones i dels equips en el camí a l'assoliment de metes.

Programa


18:15h Recepció d’assistents
18:30h Benvinguda. Conseller APD Zona Catalunya. 
18:40h Actitud i assoliment d’objectius. Jacobo Parages, empresari i expert en marketing i comunicació. 
19:40h Coloquio
20:00h Cóctel de networking
 

Jacobo Parages, Empresari i expert en comunicació i màrqueting


Professional del màrqueting i comunicació ha treballat durant 25 anys en diferents multinacionals a Anglaterra i Espanya, gestionant equips i liderant diferents projectes. En la seva última etapa va crear la seva pròpia empresa de control publicitari i darrerament ha desenvolupat la seva marca personal JPR.
 
Fa 20 anys li diagnostiquen Espondilitis Anquilosant, una malaltia reumatològica, crònica i molt dolorosa que el va obligar a aprendre a gestionar situacions com aixecar-se del llit pels matins o dormir assegut durant 5 anys a causa del dolor. A causa d'aquesta malaltia decideix començar a nedar, i això el porta a aconseguir reptes de ultradistància al mar, com l'encreuament de l'Estret de Gibraltar al juny de 2013 per primera vegada i al juny de 2015 per segona vegada en un intent de fer anada i tornada, sent la primera persona que aconsegueix aquest repte amb aquesta malaltia. A l'octubre de 2013 li detecten un tumor maligne del que ja està recuperat i uns mesos més tard aconsegueix creuar nedant els 40 quilòmetres que separen les illes de Mallorca i Menorca, cosa que fins aleshores només havien fet 8 persones al món.
 
Actualment imparteix conferències a empreses de superació, motivació i assoliment d'objectius i és professor en diferents universitats i escoles de negoci tant a Espanya com a Llatinoamèrica i altres països a Europa.
 
Dia: 19 de novembre de 2019
Hora: 18:15h
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria. Edifici CINC Girona, C/ Riu Güell 58, 17001 (Girona).
 
 PLACES LIMITADES!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC