Com retenir i fidelitzar clients

PRESENTACIÓ
A mesura que creixen les empreses troben més dificultats per aconseguir i conservar els seus clients i han de buscar nous mecanismes per retenir aquells que són més rendibles.

Les noves tecnologies ens proporcionen noves eines però cal saber com utilitzar-les per treure’n resultats positius. La sessió aprofundirà sobre els passos que cal seguir pel desenvolupament d’un programa dinàmic de fidelització:

– Com determinar els objectius
– Com dissenyar el programa
– Com implementar-lo de manera eficient

PROFESSORA

Judith Badia:
Consultora de marketing i comunicació. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UAB. Experta en estratègies de màrqueting i comunicació.

Professora associada de Màrqueting Estratègic i Operatiu a la Universitat Pompeu Fabra i col·laboradora en postgraus de l’IDEC.

Ha treballat durant més de 20 anys en diferents agències de publicitat multinacionals com EURO RSCG, Tiempo BBDO, Delvico Bates i Gray Trace ocupant diversos càrrecs des de supervisora de comptes a directora de serveis al client. Ha col•laborat en la gestió del màrqueting i la comunicació d’empreses nacionals i internacionals com: Bimbo, Fujifilm, Miitsubishi Electric, Fiatc Seguros, Honda Automòbils i Henkel Ibérica, entre d’altres. Ha estat vinculada a diverses universitats (Abat Oliba, Universitat de Vic, Universitat Oberta de Catalunya) on ha realitzat tasques docents sempre en l’àmbit del màrqueting i la comunicació.

Actualment desenvolupa i implementa consultories estratègiques de màrqueting i comunicació per a pimes i programes de formació.

DURADA
2 hores

Dia: 28 de novembre de 2012
Hora: de 18:30h a 20:30h
Lloc: Edifici CINC (C/Llull 321-329, Barcelona) Metro: L4 Selva de Mar

*ACCÉS GRATUIT

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC