Com puc preparar la meva primera ronda d’inversió i què esperen veure les persones, empreses o agrupacions potencialment inversores?

La primera ronda d’inversió és crucial per la supervivència de la companyia i la demostració de que el projecte té sentit pel mercat inversionista. La falta de guia per saber quins són els aspectes rellevants i el que espera sentir el públic son els problemes principals en la fase de preparació. Preparar-se bé el pitch, la documentació i les exposicions és crucial per poder optar a l’èxit posterior. En el taller podrem veure, entre d’altres aspectes: 
 
Cicles i estadis de finançament 
Estructura del Pitch per presentar
Indicadors principals que s’han de treballar 
Que esperen les potencials persones o grups d’inversió. 
Espais on es poden dirigir per buscar el finançament necessari. 
 

A qui va dirigit?


 
Persones que es troben en situació que han de demanar una inversió a curt/mig termini. Persones que han iniciat la seva aventura empresarial. Persones que necessiten finançament de forma habitual. Persones curioses del món financer o amb curiositat per les finances. Sempre estem parlant en aquest cas d’inversió privada. 
 

Ponent: Jordi Trunas Josa


 
Llicenciat en Economia a la Universitat de Barcelona i posteriorment graduat al Màster in Business Innovation (MBI) a la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha realitzat diversos cursos de Negociació i estratègies, valoració de companyies i contractes de M&A. Actualment es cofundador i soci de ST Stragety, consultoria estratègica i d’operacions corporatives, i professor d’universitat a graus d’ADE, IB, Economia i Managment, a la Universitat Pompeu Fabra. 
 
Dia: 20 d'abril de 2023
Hora: 18 h
Lloc: CINC, Girona
 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC