Com optimitzar l’estratègia de distribució del seu establiment a internet?

La startup Xotelia, especialitzada en el sector de la distribució hotelera online, organitza aquesta xerrada-taller que té com a objectiu ajudar els propietaris a escollir les plataformes més adaptades al seu establiment, millorant així la visibilitat dels seus establiments a internet.

A qui va dirigida?
Aquesta xerrada-taller està especialment dirigida als propietaris d’apartaments, hotels, hostals, lloguers vacacionals i cases rurals. També està oberta a tot aquell periodista que desitgi conèixer els nous desafiaments de la distribució hotelera online.

Xotelia – Qui som?
Fundada el 2012 per Jeffrey Messud, Xotelia proposa una solució de sincronització en línia que permeti als establiments hotelers, particularment a les petites i mitjanes propietats, actualizar la seva oferta en temps real en més de 50 agències de viatges online (Booking, Expedia, Agoda, etc) i a les plataformes de reserves de curta durada (Airbnb). Basada a Lyon (Francia), compta amb 24 empleats. Actualment gestiona 16.550 propietats a 64 països de tot el món i col·labora amb 58 OTA (online travel agencies).

Data: Dijous 31 de març de 2016.
Hora: 10.30h
Lloc: C/Llull,321 08019 Edifici CINC Barcelona

ACTIVITAT GRATUÏTA – PLACES LIMITADES – INSCRIU-TE ARA!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC