Com captar inversors internacionals per fer créixer la teva empresa. El cas de la Xina.

Les fusions i adquisicions

Part 1: Noves tendències d’internacionalització

El seminari té com a objectiu donar a conèixer els processos de fusions i adquisicions com a forma d’expansió internacional. El seminari no es basa només en processos de compra com a mètode d’expansió sinó que també s’introdueix en el món de la venda parcial o total com a forma d’expansió, també internacional.

El seminari desenvolupa les possibles motivacions estratègiques que porten a una empresa a entrar en un procés de fusió i adquisició, com funciona el procés detalladament, quins aspectes han de tenir en compte comprador i venedor per al bon èxit de l’operació.

Es detallaran els aspectes clau a tenir en compte, així com els errors més habituals que tenen lloc durant el procés de negociació, tot això basat en casos pràctics.

Part 2. La Inversió Xinesa Com a Oportunitat De Creixement

1. Evolució de la inversió estrangera xinesa
2. Situació actual de la inversió xinesa
   a. Sectors
   b. Zones geogràfiques
   c. Tipologia
3. Què busquen els inversors xinesos
4. Sectors objectiu a Espanya
5. Com tractar els inversors xinesos
6. Com buscar inversors xinesos

Participants:

Lluís Lluch, Co-fundador i CEO de Barcelona Business Landing, és Llicenciat i Màster en Internacionalització Empresarial amb Executive Education a IESE i ESADE. Lluís té 20 anys d’experiència en mercats internacionals, així com en projectes M&A cross-border. Ha treballat tant en empreses privades, multinacionals com en institucions públiques, sempre en l’àmbit de la internacionalització i les inversiones cross-border.

Marc Borrell, Co-fundador i CEO en Borsub International, és llicenciat en Enginyeria per la Universitat Politècnica de Catalunya. Té estudis en comerç internacional amb més de 10 anys d’experiència com a consultor en multinacionals i més de 20 assessorant empreses líders en els seus projectes d’internacionalització. Cal destacar la seva llarga experiència en els països asiàtics.

Josep Antoni Herrero, Soci i Director del China Desk a Roca Junyent Advocats, és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, Dret Mercantil. Està especialitzat en assessoria i implantació d’empreses en mercats emergents, especialment a la Xina, on el 2002 va obrir el primer despatx d’advocats de la Península Ibèrica en el gegant asiàtic.

Dia: dijous 30 de juny de 2016

Hora: 18:30h

Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria. Edifici CINC, C / Llull, 321. 08019 Barcelona.

ACTIVITAT GRATUÏTA. INSCRIU-TE ARA!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC