Capitalització d’empreses i rondes d’inversió d’startups (Girona)

Tens una empresa i busques finançament? No et perdis aquesta sessió sobre capitalització d'empreses i rondes d'inversió d’startups amb en Marc Masmitjà Pujol. 
 
En aquesta jornada, et familiaritzaràs amb els següents conceptes:
 
  • Processos del finançament 
  • Diferents vies de finançament
  • Presentació del projecte
  • On buscar finançament (entitats, associacions, etc.)
Dintre de la jornada aprendràs: quin tipus de finançament existeix, quin s'adequa més al teu model de negoci, d'on i de qui pots demanar aquest finançament i com aconseguir-lo.
 

A qui va dirigida la xerrada?


La xerrada està adreçada tant a empresaris, autònoms que vulguin créixer, pimes i  emprenedors en una fase inicial del projecte.
 

Sobre els ponents


Jou Esparraguera, amb una trajectòria de 25 anys com a directiu multidisciplinari en diverses companyies, pròpies i no pròpies, mentor i assessor d'startups i projectes d'empresa i emprenedors i director comercial. Presentador i moderador: Introducció: Consolidació i expansió del negoci (franquícies i delegacions).
 
Marc Masmitjà Pujol, diplomat en Ciències Econòmiques i empresarials per la UdG, Llicenciat en administració i Direcció d´Empreses per la UdG, graduat en Dret per la UOC i Màster en economia i empresa per la UNIR. Doctorand en economia i Empresa. Economista, mentor i assessor d´empreses i emprenedors. Professor d´Economia a la UdG, UOC i UNED i col·laborador de ElNacional.cat, Cadena COPE i Ràdio 4.
 
 
Dia: dimarts 4 d'octubre
Hora: 18:00h
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria d'Empreses, Edifici CINC Girona, C/Güell 58, 17001 (Girona).
 
ACTIVIDAD GRATUITA. PLACES LIMITADES. INSCRIU-T'HI ARA!

 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC