CANCEL·LAT: Marketing Online

El curs de Marketing Online i posicinament a Internet ho imparteix l'empresa de consultoria i formació,Customer Hunt, especialitzada en estrategies de marketing online.

El dia 07/07/10 s'impartirà la sessió sobre Posicionamient a Internet i el dia 08/07/10 la sessió sobre Marketing Online. La inscripció pot realizar-se a un curs o a tots dos.

Per què aquest curs?

Analitzant les últimes tendències observem:

El 80% dels usuaris d'Internet utilitzen el web per informar-se (prendre una decisió de compra).

El 87% dels usuaris no arriben a passar més enllà de la seguna pàgina de Google cercant informació, abans de realitzar clic sobre algun dels enllaços que troben.

Un cop s'ha captat al client potencial, el web ha de ser suficientment persuasiu per a que l'usuari no marxi abans dels 10 segons, temps màxim en el que els usuaris decideixen quedar-se o no en un web.

Aquestes i altres estadístiques, com els 24 millons d'usuaris de l'estat espanyol fan que la xarxa sigui un canal estratègic de productes i serveis per a la expansión i creixement de negocio al futur.

En aquest curs s'apendran els aspectes més importants de les últimes estratègies, tècniques i eines de màrqueting online.

L'objectiu principal del curs és que els alumnes coneixin tots els elements per a convertir una pàgina web en un negoci, és a dir, que la pàgina web generi vendes i nous clients.

* Veure programa complet al pdf.

Dia: 07/07/10
Hora: 18:00h a 20:30h
Inversió curs posicionamient: 95€

Si desitja inscriure's als dos cursos obtindrà un descompte del 20% sobre el total.

* Consulti la forma de pagament a events@cinc.com

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC