Blockchain: coneix tots els entorns d’aplicació per al teu negoci (Girona)

Has sentit parlar de Blockchain o Cadena de blocs i no saps de què et parlen? Creus que és una tecnologia exclusiva per grans multinacionals? Desconeixes quines aplicacions reals  té? Et sembla que és una tecnologia de futur que encara no té utilitat en el present?
 
Tots aquests interrogants els resoldrem en una sessió impartida per la Fundació Nord, dedicada a la implementació de les noves tecnologies, especialment la Cadena de Blocs (Blockchain). Actualment, la Fundació està realitzant cursos dirigits a diferents públics, per tal d’adaptar el temari als assistents, i continua treballant en el desenvolupament de projectes en el Metavers destinats al catvers.cat, una iniciativa promoguda pel Centre Blockchain de Catalunya. També treballa en el desenvolupament d’aplicacions, assessorant empreses i institucions del país.
 

Presentació i objectius


En aquesta sessió, explicarem el funcionament de la Cadena de blocs (Sistemes Blockchain) en les seves principals variants, i veurem casos d’ús específics de la Cadena de blocs (Blockchain) en diversos sectors industrials, administració i serveis.
 
L’objectiu és que al final de la sessió puguem ser capaços d’identificar en el nostre negoci o empresa, entorns d’aplicació de la tecnologia que aportin valor.
 
Per assistir a la xerrada no es necessita formació prèvia específica en tecnologia. Pot ser d’interès per sectors com el dret, les finances, l’administració pública, o la indústria per les implicacions que té la Cadena de blocs (Blockchain) en aquestes àrees de treball.
 

Ponent: Sergi Font


Patró de la Fundació Nord, és docent a la Universitat de Girona en el grau de disseny de videojocs. Publicista i comunicador, ha treballat per les universitats Abat Oliba i Internacional de Catalunya. Ha coordinat les jornades d'innovació de l'Ajuntament de Castelldefels juntament amb la UPC del 2016 al 2020. Està vinculat a la docència en comunicació des del 2005.
 
Dia: dimecres 19 d’octubre 
Hora: 18:00h
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria d’Empreses, Edifici CINC Girona, C/Güell 58, 17001 (Girona).
 
ACTIVITAT GRATUÏTA. PLACES LIMITADES. INSCRIU-T’HI ARA!
 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC