Benestar a la feina: Els secrets per aconseguir un bon clima laboral

Objectius
 
La conferència/workshop proporciona als assistents teoria i pràctica per a que puguin:
– Conèixer els 4 factors més importants que incideixen i afecten al clima laboral.
– Conèixer el símptomes i els riscos més importants del mal clima laboral. 
– Conèixer les eines més adequades d’anàlisi del clima.
 
A qui va dirigit
 
La sessió va dirigida a empresàries i empresaris, directives i directius, responsables d’àrea, comandaments intermitjos i/o persones que tenen un equip de persones al seu càrrec. No està pensada per a consultors/es.
 
Josep Moulines
 
Josep Moulines és professor del Departament de Direcció de Persones i Organització d'ESADE i de l’àmbit de Recursos Humans de la Cambra de Comerç de Barcelona.
 
Té una llicenciatura en Psicologia del Treball i de les Organitzacions, un PMD per ESADE i un Màster en Direcció de Recursos Humans per la Universitat Pompeu Fabra.
 
És PCC-Professional Certified Coach per la International Coach Federation, a més de facilitador sistèmic ORSC-Organization & Relationship Systems Coach.
 
Entre les seves àrees d'interès es troben la millora del rendiment, l'eficiència i la salut organitzativa dels ecosistemes organitzatius, a partir del treball amb les persones, els equips i l'aplicació de les polítiques de Recursos humans més adequades.
 
Actualment Dirigeix la seva pròpia empresa de Consultoria de RRHH, a més de ser Coach de Directius i Managers, així com d'equips d'alta direcció en diferents companyies.
 
Exerceix com a director i assessor de RRHH extern en diferents empreses del sector farmacèutic, obres i serveis, tecnologia i banca per Internet.
 
LlocCINC Centre de Negocis i Assessoria d'Empreses. Edifici CINC, C/Llull, 321. 08019 Barcelona.

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC