Auto-lideratge per millorar l’eficiència personal i professional

Descripció:
Des de Symbiosi creiem fermament que l’auto-lideratge és l’eix principal per viure plenament, amb harmonia i consciència amb un mateix, a la feina i a la vida.
Hem dissenyat aquest taller pràctic amb l’objectiu d’oferir-vos eines que us ajudin a potenciar el vostre lideratge personal.

A qui va dirigit:
A totes les persones que volen passar a l’acció per viure amb més harmonia en la seva vida personal i professional.

Ponents:
Laia Buerba Benito . Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Girona i Postgrau en Educació Emocional per la Universitat de Barcelona.
Coach vital i executiva certificada per la EEC (Escola Europea de Coaching) ACTP (Accredited Coach Training Program) homologat per la International Coach Federation (ICF). Practitioner de PNL certificada per l’Institut Gestalt i homologat per l’Associació Espanyols de PNL. Grau d’expertesa com a Psicòleg-Coach pel Col·legi de Psicòlegs de Catalunya.
Ha estat responsable de l’Oficina d’Atenció a l’Usuari de l’IAS (Institut d’Assistència Sanitària), Responsable de Tallers de Regulació Emocional de la FEM (Fundació per a l’Educació Emocional) i membre del seu voluntariat. He col·laborat de forma molt activa en el món universitari (UdG i UB) com a professora col·laboradora de l’assignatura de Psicologia de les Organitzaciones, tutora del pràcticum de Psicologia, tutora del Màster d’Educació Emocional i del Màster d’Intel·ligència Emocional en les Organitzacions.
Experta formadora en coaching, gestió de conflictes, intel·ligència emocional, gestió del temps i gestió de l’estrès, eneagrama, comunicació i pnl, lideratge d’equips i motivació. He posat en pràctica dinàmiques al llarg de 8 anys i he format a més de 2.300 persones en 3.000 hores de formació.

Esther Martinez Lozano . Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Girona.
Coach Personal i Executiva, certificada en CPCC (Certified Professional Co-Active Coach) per una de les escoles més prestigioses de coaching CTI. The coachestraininginstitute. Certificació avalada per l’ICF-International Coach Federation.
Coach de Sistemes de Relacions i Organitzacions (ORSC) per CRR GLOBAL.
Especialista en direcció i desenvolupament de RRHH, gestió d’organitzacions i equips amb més de 15 anys d’experència.
Formadora en diferents especialitats com el coaching vital, intel·ligència emocional, gestió del temps, motivació, lideratge i cohesió d’equips d’alt rendiment.

Data: Dimecres 17 de febrer de 2016.
Hora: de 18:30h a 20:00h.
Lloc: C/Güell, 58 17001 Edifici CINC Girona

ACTIVITAT GRATUÏTA – PLACES LIMITADES – INSCRIU-TE ARA!

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC