Aprèn com augmentar les vendes del teu negoci gràcies al growth hacking

Tens una empresa i t'agradaria potenciar les teves vendes?


 
El Growth Hacking és una tècnica que aprofita les eines d'Internet per aconseguir captar clients amb menys inversió en màrqueting.
 
En aquesta sessió, veuràs com pots captar potencials clients per a la teva empresa de forma ràpida, escalable i molt econòmica.
 
Aprendràs que els teus anuncis poden ser gestionats per robots intel·ligents, que treballant 24 hores al dia t’estalvien diners.
 
Coneixeràs als nous robots community manager, capaços de mantenir les teves xarxes socials actualitzades i potenciar el teu negoci i la teva marca sense que perdis temps ni diners.
 
Descobriràs fins a quin punt els teus contactes, els clients que ja tens, els proveïdors … són un tresor que et pot obrir fàcilment portes a més clients, emprant un 'carter' digital que s'ocupi de la feina bruta.
 
A més, només per assistir-hi, CINC i ERESMARKETING t'ofereixen una sessió de consultoria personalitzada, per estudiar com pots aplicar el Growth Hacking al teu negoci.
 

Sobre el ponent: Josep Lluís de Gabriel


 
Josep-Lluís és fundador de Laboratori d'Innovative Màrqueting Bitlonia.com. Co-fundador de diverses empreses en l'àmbit digital com Intowin.es i Eresmarketing.com. Autor del Llibre "Internet Màrqueting 2.0" (Editorial Reverté). President del Barcelona Maresme Business Club, ha impartit seminaris arreu del món, i col·labora amb diverses universitats (Politècnica, Pompeu Fabra, Ramon Llull, etc.). Coordinador de la Comissió Digital de l'Associació Empresarial de la Publicitat. Professor de la Universitat Pontifícia Bolivariana de Colòmbia (Diplomatura de Màrqueting Digital. Mentor del programa Startup Catalonia de la Generalitat de Catalunya. Membre del Consell Sectorial d'Estudis Empresarials de la Universitat Pompeu Fabra.
 
Dia: dimecres 17 d’octubre
Hora: 18:30h
Lloc: Edifici CINC Barcelona. Llull 321, 08019 (Barcelona)
 
ACTIVITAT GRATUÏTA. PLACES LIMITADES. INSCRIU-T'HI ARA!
 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC