A CineCINC el protagonista ets tu!

Teleespectadors Associats de Catalunya ofereix als clients de CINC una tarda de cinema i suspens. CineCINC s’estrena gràcies a la valuosa presència de Carlos Giménez Soria, crític de cine i investigador de Film-Història (UB), el proper dilluns 3 de maig a les 18:00h, ens introduirem a l’univers del mestre del suspens Alfred Hitchcock.

Carlos Giménez introduirà la projecció d’una de seves pel•lícules més paradigmàtiques, Psicosis, amb una explicació sobre les estratègies de promoció de la pel•lícula i els dispositius empleats en l’estructura del relat fílmic.

Aquest event oci-cultural és una col•laboració de TAC, associació que representa els interessos de l’espectador i que promou una cultura audiovisual de qualitat, i CINC.

Per això TAC, que celebra al 2010 el seu 25 aniversari, conta amb un gran expert, Carlos Giménez Soria, el seu currículum inclou nombrosos estudis al Parc Científic de la Universitat de Barcelona a través del Centre d’Investigacions de Film-Història i, entre d’altres projectes, acaba de co-publicar Akira Kurosawa. La mirada del samurái (Ediciones JC, 2010) i forma parte del comitè organitzador de l’Any Kurosawa 2010.

ACTE EXCLUSIU PER CLIENTS DE CINC

*Per assistir has d’omplir aquest formulari:

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC