22@ reunió oberta: Comissió Urbanística i Territorial

Gràcies a 22@Network, Barcelona compta amb una empresa especialitzada a aportar solucions eficients en l'àmbit de les tecnologies, la informació i les comunicacions. S'encarrega de dissenyar i implementar xarxes de dades per a totes aquelles empreses que estiguin buscant seguretat i privacitat. A més, brinda serveis d'assessorament i consultoria per a aquells negocis interessats.

Al costat de la Comissió Urbanística i Territorial, aquesta institució treballa constantment per a completar projectes centrats en l'impacte positiu que pot generar, en els nostres districtes, la implementació d'un sistema urbà capaç de tractar aquells problemes relacionats amb el funcionament de les zones transformadores. Per a això, el principal repte de l'empresa és trobar a col·laboradors que vulguin créixer dins d'aquest sector. Per a tots aquells que vulguin formar part de l'equip, us presentem el pròxim acte.

Ponent


Javier Bernades és un dels socis i membres més importants del consell de Cushman & Wakefield a Espanya. Amb més de 30 anys d'experiència en la indústria econòmica, actualment inclou les bases de l'emprenedoria en totes les seves iniciatives. A més, el seu treball en 22@Network Barcelona li ha encaminat cap a molts èxits empresarials.

 

Què aprendràs durant la sessió


  • Conèixer els problemes causats per la construcció urbanística i treballar per a millorar-la a curt termini.
  • Desenvolupar el sector nord de la ciutat mitjançant la integració d'un sistema tecnològic adaptat als plànols de Barcelona.
  • Augmentar la productivitat de les activitats territorials i disminuir els inconvenients que puguin sorgir.

Objectius


  • Donar suport a la Comissió del Treball i aportar un coneixement innovador.
  • Fomentar la participació de noves empreses i el treball en equip.
  • Ampliar els coneixements dels nostres associats per a crear nous projectes amb un impacte positiu per a la ciutat.

 

Dia: dimarts 20 de juny.                                                     
Hora: 09h.
Lloc: Edifici CINC, C/Llull 321, 08019, Barcelona. 
 
ACTIVITAT GRATUÏTA. PLACES LIMITADES. ¡INSCRIU-TE ARA!

 

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC