Aquesta conferència és un viatge a través de la vida d'Andoni Rodríguez: com des de la seva posició de directiu treballant en empreses de primer nivell i d'empresari competint en un mercat extremadament atomitzat ha descobert les claus de l'èxit professional i la seva aplicació en el context actual.
 

Què aprendràs en aquesta conferència


 
En una hora i mitja, aprendràs les claus per afrontar els tres grans reptes del context actual, que són:
 
– La transformació digital
– La importància de crear i vendre valor
– L'actitud
 
I les treballarem analitzant les tres etapes d'aquest viatge:
 
1. Del no-res a l'èxit: Com diferenciar-te des del valor
2. De l'èxit al fracàs: Quins són els motius dels que alguns denominaven "fracàs"
3. Del fracàs a la felicitat: Com aconseguir el teu propi èxit
 

Ponent: Andoni Rodríguez de Galarza, Sales Coach


 
Consultor, formador i conferenciant d'alt impacte, especialista en estratègia, eficàcia i planificació comercial B2B per captar, optimitzar i fidelitzar clients en l'era de la transformació digital.
 
La seva trajectòria en el món empresarial i comercial comença el 1996 amb la creació de la companyia Medi Exterior (task force) des start-up. L'any 2003 deixo la direcció de la companyia Medi Exterior per fundar i dirigir Outdoormedia a Madrid i Barcelona, agència especialitzada en planificació i compra de publicitat exterior (convencional i digital), posteriorment Outdoormediagroup, grup d'empreses format per; Outdoormedia, Different OOH Accions especials i International Out of Home, amb seu a Londres.
 
Des de l'any 2013, ARDG | Consulting, membre de diversos consells d'administració, consultor, formador i conferenciant, col·laborant amb empreses, organitzacions i professionals de tots els sectors empresarials.
 
Dia: dimarts 12 de març de 2019
Hora: 9:00h
Lloc: CINC Centre de Negocis i Assessoria d’Empreses. Edifici CINC, C/ Llull 321, 08019 (Barcelona)

Inscripció a l’acte

Aquest acte ja ha passat

CINC